Google+
FORRUDE PRISER

FORRUDE:

DIN MEKANIKER HAR  HJEMMESIDE FOR AUTOGLAS SÅ TRYK PÅ LINKET OG SE PRISERNE.

 

TRYK HER http://WWW.STENSLAGET.DK

 

PRISERNE ER MONTERET INKL LISTE OG MOMS

 

ELLER RING 30737373

 

Synsregler

Nye synsregler for vurdering af fejl på forruder ved bilsyn
Trafikstyrelsen nye regler for vurdering af fejl på forruder ved bilsyn. Forruden deles op i tre zoner, hvor der nu angives en maksimal størrelse for stenslag og revner.

Reglerne skal sikre ensartethed i bedømmelsen af forruder ved syn. Desuden bliver det lettere for ejeren/brugeren af køretøjet inden syn at vurdere, om køretøjets forrude opfylder kravene ved bilsyn.

Forruden i et motordrevet køretøj skal være sådan at genstande, der ses gennem ruden,
ikke fremtræder forvrængede eller utydelige.

forrude

Inddeling af forruden: Det omfattede område i forruden er inddelt i tre områder (A, B og C)
og er begrænset til kun at omfatte arealer indenfor det originale viskerfelt:

Område A: (fjernsigtsfeltet), defineret som et 300 x 300 mm felt på forruden, symmetrisk omkring ratnavet med centrum placeret i A-punktet (findes ved midterstilling på føresædet,30 cm inde fra

forkant 70cm op og vandret ud findes midterpunktet,i dette

Område B: defineret som et bånd på tværs af forruden med samme højde som område A og på begge sider af område A, dog afgrænset af bilens lodrette midterplan.

Område C: defineret som et bånd på tværs af forruden med samme højde som område A og i fort-sættelse af det B område, som bilens lodrette midterplan afgrænser.

Årsager til, at forrude ikke kan godkendes ved syn: Hvis skader på forruden er større end beskrevet nedenfor, kan forruden ikke godkendes:

Område A: Stenslag eller revner, der ikke kan omsluttes af en cirkel med diameter på 3 mm. Flere mindre skader, ridser eller mattering (ved “sandblæsning”), der bevirker, at genstan-de, der ses gennem ruden, fremtræder forvrængede eller utydelige.

Område B: Stenslag eller revner, der ikke kan omsluttes af en cirkel med diameter på henholdsvis 10 mm for stenslag og 50 mm revner.

Område C: Stenslag eller revner, der ikke kan omsluttes af en cirkel med diameter på henholdsvis 30 mm stenslag og 150 mm revner.